Om mig

Uddannet coach, Mentor og Clairvoyant, Medie & Healer

Coach & mentor

Mit navn er Arnannguaq, og jeg er 25 år gammel. Jeg kommer fra Grønland. Fra en tidlig alder har jeg arbejdet med mennesker og har opnået værdifuld erfaring med at arbejde tæt sammen med dem.

I 2020 åbnede jeg min klinik i Odense C, hvor jeg specialiserede mig i massage, muskelterapi, akupunktur og forskellige skønhedsbehandlinger. Gennem min klinik kunne jeg bidrage til folks velvære og hjælpe dem med at finde lindring og afslapning.

I 2021 startede jeg min egen virksomhed som livscoach, da det gik op for mig, at jeg kunne gøre en positiv forskel i mange menneskers liv ved at rådgive og hjælpe dem med at nå deres drømme og mål. Jeg guider dem fra, hvor de er nu, til hvor de gerne vil være.

Personlig udvikling har været afgørende for mig i svære perioder i mit eget liv. Det har hjulpet mig både på personligt og professionelt plan, som iværksætter og som forælder. Denne erfaring har øget min interesse for at dele min viden med andre, da jeg tror på, at det kan gavne alle.

Jeg er dedikeret til at hjælpe mine klienter med at opnå deres fulde potentiale og skabe meningsfulde ændringer i deres liv. Ved at kombinere mine færdigheder som terapeut og coach stræber jeg efter at støtte og inspirere andre til at træde ind i deres bedste selv og opnå bæredygtig personlig vækst.

 

 

 

 

Personlig udvikling

Jeg har dedikeret næsten hele mit liv til at optimere mit sind, opnå mine mål og stræbe efter konstant forbedring. I 2020 begyndte jeg min uddannelse inden for coaching, og siden da har jeg udviklet den til et High Performers Mentoring-forløb ved hjælp af andre erfarne coaches og mentorer.

Min passion for personlig udvikling og den spirituelle verden har drevet mig til at udforske og dygtiggøre mig inden for disse områder. I 2021 fik jeg mulighed for at arbejde sammen med mine mentorer som sælger og konsulent, hvilket yderligere styrkede mine færdigheder og indsigt.

Denne erfaring gav mig tilliden til at starte min egen coachingvirksomhed. I dag arbejder jeg fuldtid med coaching og mentoring, hvor jeg har privilegiet at undervise andre i personlig udvikling. Jeg rejser også rundt og holder foredrag for flere hundrede mennesker, hvor jeg deler den viden, jeg har opnået gennem årene.

Jeg er engageret i at hjælpe mennesker med at realisere deres potentiale, opnå deres mål og træde ind i deres bedste selv. Gennem en kombination af coaching, mentoring og dyb forståelse for personlig vækst, stræber jeg efter at guide mine klienter mod varige positive forandringer og en meningsfuld livsrejse.

Mit CV

2020-2021 Coaching uddannelse
2021-2022 Optimering af min uddannelse
2022-2023 Clairvoyance, medie & healer
2022-2022 High Performers Mentoring

OBS! Alle min uddannelser er taget på dansk og engelsk.

Er det på tide for dig at tage skridtet og gøre noget ved det?

Lad os samarbejde om at skabe de resultater du længes efter.

Kontaktformular