Udtalelser

Giv slip på dine gamle overbevisninger

Her finder du min samling af udtalelser

Se min samling af udtalelser fra mine tilfredse kunder og klienter. Jeg er stolt over at dele deres historier og erfaringer for at give et indblik i den værdi, mit produkt eller service kan tilføre dit liv eller din virksomhed. Disse udtalelser er ærlige og ufiltrerede, og de afspejler den positive indvirkning, mine løsninger har haft på mennesker som dig. Gennem disse udtalelser ønsker jeg at skabe tillid og bekræftelse omkring min pålidelighed og kvalitet. Læs dem for at høre, hvordan jeg har hjulpet mine kunder med at nå deres mål, overvinde udfordringer og skabe succes. Jeg håber, at disse udtalelser vil inspirere dig og styrke dit valg om at vælge mig som din pålidelige partner på din rejse mod succes.

Ved at give slip på gamle overbevisninger frigiver vi os selv fra begrænsninger og åbner op for nye muligheder. Vi kan opdage vores sande potentiale og tage skridt mod vores drømme og mål. Vi frigiver os selv fra fortidens byrder og skaber plads til personlig vækst og udvikling.

Udtalelser

For det første, tusind tak arnannguaq for at have skabt sådan en om personlig udvikling. Der har været rigtig mange fordele, Jeg lever sundere liv, mere glæde, sætte grænser, give slip, sundere mindset, få viljen til at opnå bedre resultater, og meget mere Hvis vi ikke vidste, at man også kunne leve sådan efter ens mindset.

Det viste sig at hvor vigtigt det er at finde kærligheden til sig selv.
Jeg har aldrig nogensinde følt den store lykke, og nu har jeg den i mig
Jeg håber folk vil finde ud af hvor meget det gavner en. Jeg har selv været for en trafikulykke 2 gange som jeg selv har haft svært ved at komme over, og der fandt jeg ud af selv de korte ord men som jeg har haft brug for at høre i Forløbet er dem der har givet mig redskaber til at komme videre.

Jeg har fået styrken til at komme over de svære tider, der er sket for mig. Jeg har også lært igennem forløbet at have mål og hvordan jeg kan hjælpe mig selv og finde svar i mig selv, hvor stort det er at leve indefra og ud. Jeg håber folk vil forstå hvor vigtigt det er at hav et godt mindset da det kan gøre en stor forskel på livet Ordet tak er ikke engang nok da du har givet så meget

– Sørine
(Facebook anmeldelse)

Udtalelser

Jeg har næsten i hele mit liv spekuleret så mange spørgsmål i mine tanker som nogen ikke har haft kunne give svar på. Og nu føler jeg endelig at jeg kan trække vejret og aldrig vil dømme min intuition igen.

Jeg fandt ud af at jeg kan leve livet på en lettere måde og bare være mig selv. Jeg fandt ud af at jeg modarbejder mine egne tanker og jeg ikke kan beskylde andre. Jeg har i mange år sat mig selv i den sidste række i mit liv, hvor jeg har glemt mig selv, for at prøve at redde andre giver jeg nu slip på. Frygten, angsten, som ikke fortjener mig, giver jeg slip på. Vi ved ikke hvor længe vi vil være her, men jeg fandt ud af at jeg vil være lykkelig men jeg er her endnu.

Det gør ikke ondt at kigge sig selv ind ad, man kan kun lære af sine fejl. Der er ikke nogen andre som mig. Finde værdien i sig selv. Handle efter sig selv. Kærligheden til sig selv giver frihed.

Min resultater kan ikke påvirkes af andre men jeg kan, det er mig der skal sætte grænser det er mit liv, mit ansvar. Jeg bestemmer selv hvordan jeg vil leve livet. Taknemmeligheden er stor. Jeg har slet ikke forstået at have deltaget, da det betaler sig selv så meget. Jeg anbefaler til hvem som helst, lad ikke begrænse jer selv, jeg håber I vil bruge det fornuftigt

Arnannguaq tusind tak, det du giver er det mest værdifulde i livet.

– Lene
(Facebook anmeldelse)

Udtalelser

Arnannguaq Jeg er så taknemmelig for at du er her i verden. min tanker har ændret sig til de bedre, jeg er begyndt at finde mig selv igen, se sig selv, have mål. have tid til sig selv, mere glæde, mere taknemmelighed, finde ro, finde kærligheden til mig selv, slippe stress og mange andre som jeg kun kan se vil jeg give dig Fordi du er så dygtig, har du styrken til at arbejde med mange mennesker på en gang efter vores behov.

Tak for at jeg måtte deltage i den ting du laver.

– Mari
(Facebook anmeldelse)

Udtalelser

Efter 10 ugers forløb med dig med masser af gode redskaber er jeg stadig villig til at fortsætte med dit forløb. Arnannguaq-Coaching, tusind tak. Du er virkelig dygtig til dit arbejde, du arbejder tydeligt og med god viden og Committet til det du laver. Jeg anbefaler Arnannguaq rigtigt meget, man kan ikke fortryde noget ved at investere i sig selv hvis man ønsker bedre resultater i livet. Jeg anbefaler gerne Arnanngauq million gange og jeg giver dig 7 stjerner

– Nuunu
(Facebook anmeldelse)

Udtalelser

Jeg anbefaler Arnannguaq – Coaching til jer alle lige meget hvor du er, vil du få noget ud af det. Kun efter 1 uge skete der mange ændringer, hun er god til at vejlede. Hun er pålidelig, Hun er god till at informere og til dem der gerne vil oppnå noget kan det kun anbefales Jeg har slet ikke på noget tidspunkt fortrudt det da det har gjort et stort forskel på mig på så kort tid gør en forandring i dag du vil ikke være alene

– Camilla
(Facebook anmeldelse)

Udtalelser

Efter at have deltaget med i forløbet hos Arnannguaq-Coaching har jeg fundet værdien i mig selv og har fået massere af redskaber personligt.
Jeg er så taknemmelig at jeg har valgt personlig udvikling, fordi det fik mig til at tænke jeg hvor meget jeg kan påvirke mig selv og andre på bedre måde. Det er vejen til at kigge sig selv indad

Jeg fandt mig selv igen, og blev bedre til at se muligheder.
Tusind tak for Arnannguaq – Coaching er blevet skabt

-Margrethe
(Facebook anmeldelse)

Kontaktformular