Arnannguaq – Coaching & Mentoring

Er du klar til at slippe dine gamle overbevisninger og klar til at skabe nye resultater?

Fortæl mig hvad dine drømme er – så viser jeg dig vejen

Vil du gerne opnå dine drømme og dine mål?

Vil du gerne forbedre dine resultater?

Overraskende mange ønsker personlig udvikling, men har ikke pengene til at investere i sig selv. Mange ønsker en stærkere økonomi, bedre livsstil, bedre mindset så de kan opnå deres mål og drømme med lethed. Jeg har coachet flere tusinder mennesker på Grønland og Danmark. Jeg har hjulpet dem til at finde deres passion i livet. Er det på tide at du også gør noget ved det?

Book en samtale med mig for at komme tættere på dit mål og drømme.

Om mig

Jeg hedder Arnannguaq, er 25 år gammel og kommer fra Grønland. Gennem hele mit liv har jeg haft en passion for at arbejde med mennesker, hvilket har givet mig omfattende erfaring. I 2020 etablerede jeg min egen klinik beliggende i Odense C, hvor jeg specialiserede mig i massage, muskelterapi, akupunktur og en bred vifte af skønhedsbehandlinger.

Senere besluttede jeg mig for at starte min egen livscoaching-virksomhed, da jeg indså, at jeg kunne gøre en afgørende forskel for mange mennesker ved at hjælpe dem med at opnå deres ønskede resultater.

Gennem årene har jeg coachet tusindvis af mennesker både i Grønland og Danmark og har haft fornøjelsen af at hjælpe dem med at finde deres sande passion i livet.

Er det på tide for dig at tage skridtet og gøre noget ved det?

Lad os samarbejde om at skabe de resultater du længes efter.

Hvad indgår i mit forløb?

Forløb på 18 uger

Vi mødes 2 gange ugentligt

3-4 ansvarlighedspartnere

Comunnity på Facebook

Ugentlig meditationer

Ugentlig podcast

Gratis events, workshops & challenges

Clairvoyance

Udtalelser

Efter 10 ugers forløb med dig med masser af gode redskaber er jeg stadig villig til at fortsætte med dit forløb. Arnannguaq-Coaching, tusind tak. Du er virkelig dygtig til dit arbejde, du arbejder tydeligt og med god viden og Committet til det du laver.  

Jeg anbefaler Arnannguaq rigtigt meget, man kan ikke fortryde noget ved at investere i sig selv hvis man ønsker bedre resultater i livet. Jeg anbefaler gerne Arnanngauq million gange og jeg giver dig 7 stjerner

Nuunu
(Facebook anmeldelse)

Udtalelser

Efter at have deltaget med i forløbet hos Arnannguaq-Coaching har jeg fundet værdien i mig selv og har fået massere af redskaber personligt. 

Jeg er så taknemmelig at jeg har valgt personlig udvikling, fordi det fik mig til at tænke jeg hvor meget jeg kan påvirke mig selv og andre på bedre måde.  

Det er vejen til at kigge sig selv indad. Jeg fandt mig selv igen, og blev bedre til at se muligheder.

Tusind tak for Arnannguaq – Coaching er blevet skabt 

– Margrethe 
(Facebook anmeldelse)

Udtalelser

Jeg anbefaler Arnannguaq – Coaching til jer alle lige meget hvor du er, vil du få noget ud af det

Kun efter 1 uge skete der mange ændringer, hun er god til at vejlede

Hun er pålidelig, Hun er god till at informere og til dem der gerne vil oppnå noget kan det kun anbefales Jeg har slet ikke på noget tidspunkt fortrudt det da det har gjort et stort forskel på mig på så kort tid gør en forandring i dag du vil ikke være alene 

– Camilla
(Facebook anmeldelse)

Kontaktformular

3 + 9 =